VÝSLEDKY NAŠICH ZÁPASŮ

Muži opět bodovali, tentokrát v Kamenici nad Lipou, kdy vyhráli 1:2. Dorostenci bohužel nenavázali na vítězné utkání a prohráli v Rozsochatci 4:0. Starší a mladší žáci měli volno. Mladší přípravka podlehla doma Novému Rychnovu 1:4.

Kamenice nad Lipou - muži 1:2 (0:2), branky: 6 min Dedera Tomáš, 40 min Kopečný David, rozhodčí: Šenigl Jiří, ŽK: 2:0, diváci: 80, sestava: Novotný Filip, Plášil Lukáš (Šatara Milan), Ištok Honza, Soukup Aleš, Brýna David (Šatara Vojta), Tesař Michal, Lisý Ondra, Kopečný David, Macháček Jirka, Dedera Tomáš (Valeš Míra), Smejkal Jirka

V sobotu jsme odjížděli k zápasu do Kamenice nad Lipou, odjíždělo 14 hráčů. Zápas začal naší převahou a už v 6 minutě se umístěnou střelou prosadil Tomáš Dedera. Koncem poločasu upravoval David Kopečný tvrdou střelou na 0:2. V druhé půlce se domácí zlepšili a hra se vyrovnala, avšak stačili pouze snížit na 1:2. My si tak odvážíme z Kamenice všechny tři body. Tento zápas měl vanu na kráse, když se postupně zranili David Brýna, Lukáš Plášil a Tomáš Dedera, tak doufejme, že budou všichni brzo zdrávi a opět se připojí k hrajícím spoluhráčům.

 

Rozsochatec - dorost 4:0 (3:0)

Dorostenci v sobotu nenavázali na vítězný zápas s Kamenicí nad Lipou a prohráli v Rozsochatci 4:0.

 

Ml. přípravka – Nový Rychnov 1:4 (1:1), branky: Smejkal Tadeáš, rozhodčí: Rys Jaroslav, diváci: 30, sestava: Bejda L., Altman Š., Březina J., Ešner K., Filla J., Kocmánek A., Pavlíček M., Petrů O., Smejkal T., Janů J., Bureš J.



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist