AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY

V sobotu nastoupili muži k dalšímu domácímu utkání proti Hořepníku a zvítězili 5:3. Dorostenci nestačili na soupeře z Velkého Beranova a podlehli 2:1. Mladší přípravka ve vyrovnaném zápase prohrála v Novém Rychnově 2:1.

muži – Hořepník 5:3 (3:0), branky: 10, 18 a 87 min Dedera Tomáš, 19 a 48 min Kopečný David, rozhodčí: Holub Miroslav, ŽK: 1:0, diváci: 30, sestava: Novotný Filip, Šatara Vojta, Tesař Michal, Zadák Petr, Macháček Jirka (55 min Plášil Lukáš), Kopečný David, Brýna David, Dedera Dušan, Kozelek Pepa, Dedera Tomáš, Vávra Pepa (55 min Šatara Milan), na střídačce ještě Soukup Aleš

Do utkání jsme doslova vlétli a už po 20 minutách jsme vedli 3:0, když se postupně prosadil dvakrát Tomáš Dedera a David Kopečný. První poločas jsme jednoznačně ovládli. Ve druhé půlce jsme pokračovali na stejné vlně a podruhé se prosadil David Kopečný. Poté jsme si mysleli, že zápas je rozhodnutý, avšak soupeř nás zaskočil brankou z penalty, následoval další gól a ještě střela ze skrumáže před brankou a rázem to bylo o jednu branku 4:3. Žádné drama nepřipustil Tomáš Dedera a zkompletoval hattrick. V dalším kole se představíme v posledním zápase na domácím trávníku, soupeřem nám budou Jiřice.

 

Dorostenci nestačili na soupeře z Velkého Beranova a podlehli 2:1, první půlku ovládli, avšak vstřelili pouze jednu branku, to se jim vymstilo, v druhém poločase domácí skórovali dvakrát. Naši branku vsítil Ondra Lisý, když Martin Pavlíček rozehrával trestný kop, který umístil Ondrovi na hlavu.

 

Mladší přípravka ve vyrovnaném zápase prohrála v Novém Rychnově 2:1. Střelecky se prosadil Ešner z pokutového kopu. Své poslední utkání odehraje přípravka na domácím trávníku ve středu od 17:00 hodin proti Pacovu, v tento čas se předvede i starší přípravka, také proti Pacovu.



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist