Výsledek turnaje ve Strmilově + další turnaj v H.Cerekvi

V sobotu 27.7 odjíždělo mužstvo mužů na turnaj do Strmilova. Los nám určil první zápas se Strmilovem

Semifinále
  Strmilov - Počátky 1:1 (1:0) 0:2 na penalty  
Novotný F. Zadák P.(K), Smejkal J., Neuber P., Pokorný R.,  Lisý O., Blažek D., Kopečný D., Tesař M., Valeš M., Pavlíček T.
na střídačce - Pavlíček M., Šatara M., Novotný T.
branka - Blažek D.
V utkání byli lepší Strmilovští hráči, když náš tým pouštěli jen do ojedinělých šancí. I přesto jsme dokázali zápas zremizovat a pokutové kopy už byly jen loterie, kdy jsme neproměnili ani jeden. Jmenovitě Valeš a Smejkal. Proto víme čemu se na tréninkách budeme více věnovat.

Semifinále
Červený Hrádek - Žirovnice B 0:0 (0:0) 9:10 na penalty
Toto utkání nám určilo soupeře do boje o třetí místo. Žirovnice byla po celý zápas pánem na hřišti jen jí chyběla koncovka. Na penalty kterých se kopalo na každé straně asi 16 měla Žirovnice o chlup větší štěstí.

o 3. místo
  Počátky - Červený Hrádek 5:1 (1:1)  
Novotný F.  Zadák P.(K), Smejkal J., Neuber P., Pokorný R., Lisý O., Blažek D., Kopečný D., Tesař M., Valeš M., Pavlíček M.(K)
na střídačce - Pavlíček T., Šatara M., Novotný T.
branky - 2x Blažek, Kopečný, Valeš, Novotný T.
V utkání o třetí místo jsme dostali asi nejslabší tým tohoto turnaje musíme brát však v potaz, že Červený Hrádek měl jen 15minut přestávku a šel do druhého zápasu a v tom vedru co panovalo to bylo těžké. I když jsme po čtyřech minutách prohrávali vlastním golem nenechali jsme nic náhodě do poločasu se nám podařilo vyrovnat. Po poločase už byl na hřišti jen jeden tým a postupně jsme přidali čtyři branky a zaslouženě si odvezli pohár za třetí místo.

Finále
Strmilov - Žirovnice 3:2 (2:1)

  Nutno ještě dodat, že nejlepším střelcem turnaje za tři vstřelené góly se stal Blažek David.                                                  Děkujeme všem našim příznivcům, kteří nás přijeli podpořit a tímto by jsme Vás chtěli pozvat na turnaj do H. Cerekve, který se uskuteční v sobotu 3.7 od 13 hodin za účasti - Horní Cerekve , Nového Rychnova, Horní Vsi a Spartaku Počátky.



 



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist