DALŠÍ VÝSLEDKY ZÁPASŮ

V sobotu doma prohráli muži s Plačkovem 1:3, starší žáci remizovali v Žirovnici s Horní Cerekví, mladší žáci nastříleli Horní Cerekvi neuvěřitelných 25 branek a mladší přípravka prohrála v Jiřících. Nedělní zápas dorostenců byl vlivem špatného počasí odložen.

Muži - Plačkov 1:3 (0:2), branky: 85 min Tesař Michal, rozhodčí: Faltýnek, ŽK: 2:0, diváci: 50, sestava: Novotný Filip, Tesař Michal, Neuber Petr, Ištok Honza (46 min Hanzálek Jirka), Lisý Ondra (65 Lysý Tomáš), Kopečný David, Macháček Jirka, Vávra Pepa, Pavlíček Martin, Valeš Míra (83 min Šatara Milan), Dedera Tomáš.

V sobotu jsme se střetli na domácím trávníku s Plačkovem. Nastoupili jsme v dost oslabené sestavě a to se projevilo hned od začátku zápasu, tím, že hosté byli lepším týmem na hřišti. Už v 10 minutě se hosté ujali vedení po přímém kopu, do poločasu přidal Plačkov ještě druhou branku. Po přestávce se hra vyrovnávala, ale prosadil se opět soupeř z Plačkova. Náš čestný úspěch zařídil v 85 minutě Tesař Michal.

 

Dorost – Štoky, zápas byl z důvodu špatného počasí přeložen.

 

St. žáci – Horní Cerekev 1:1 (0:1), branky: Malý.

V sobotu odehráli starší žáci další zápas, tentokrát v Žirovnici s Horní Cerekví. V první půli vstřelila branku Horní Cerekev. Našim žákům se podařilo v druhém poločase vyrovnat a bod zůstal doma.

 

Ml. žáci – Horní Cerekev 25:0 (11:0), branky: 10 x Novotný, 4 x Hřebecký M., 3 x Vít, 3 x Smejkal J., 2 x Hlásný, Soukupová, Koudelka, Ort.

Mladší žáci se v zápase s Horní Cerekví postarali o senzaci, když soupeři nadělili neuvěřitelných 25 branek.

 

Jiřice - Ml. přípravka 5:0 (2:0).

Mladší přípravka neuspěla na trávníku v Jiřicích a odvezla si 5 gólů.



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist