Další špatné kolo soutěže

Muži prohráli v tradičním derby se Žirovnickou rezervou 4:2. Dorostenci si přivezli 10 branek z Třeště. Starší žáci nasázeli Chotěboři 5 gólů a mladší s tímtéž soupeřem prohráli 5:2. Utkání mladší přípravky s A.F.C. Humpolcem „A“ a B“ byla přeložena z důvodu špatného počasí na úterý 18.9.2012 od 17:00 a 17:40 hodin.

Žirovnice „B“ - muži 4:2 (1:0), branky: 70 min  Brýna David, 81 min Ištok Honza, rozhodčí: Chvála Marek, ŽK: 4:4, diváci: 60, sestava: Novotný Filip, Dedera Dušan (22 min Macháček Jirka), Tesař Michal, Neuber Petr, Brýna David, Lisý Ondra, Kopečný David, Šatara Milan (46 Valeš Míra), Ištok Honza, Lysý Tomáš, Dedera Tomáš

V sobotu jsme se opět střetli s tradičním rivalem a to s rezervou Slavoje. Zápas začal jasnou převahou domácích a už v 9 min vedli 1:0. Poté se Slavoji nepodařilo proměnit hned dvě penalty a další šance, poločas tak končil výsledkem 1:0. V druhé půlce domácí vstřelili další dvě branky. Nám se podařilo korigovat Davidem Brýnou a v zápětí se prosadil ještě Honza Ištok a rázem to bylo o jednu branku. Domácí však žádné drama nepovolili a rozhodli čtvrtou trefou, dali tak utkání konečnou podobu 4:0. Naše sestava nebyla opět ideální, ale všichni hráči aspoň bojovali a snažili se, to však na bodové zisky nestačí. V sobotu k nám zavítá soupeř ze Senožat, tak doufejme, že se nám povede bodovat.

 

Třešť - Dorost 10:0 (4:0)

Tento zápas jasně ovládl domácí favorit.

 

Chotěboř - st. žáci 0:5 (:), branky: 2 x Hřebecký, 2 x Malý, Novotný

 

Chotěboř - ml. žáci 5:2 (:), branky: Novotný, Hadrava



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist