CHLADNÝ VÍKEND A DALŠÍ VÝSLEDKY ZÁPASŮ

Muži opět remizovali, tentokrát ve Vyskytné. Dorostenci nejprve v dohrávce smetli doma Štoky a poté prohráli stejným výsledkem v Přibyslavi. Starší žáci nestačili doma na Věžnici a prohráli o jednu branku 3:4, mladší jasným výsledkem 8:1 Věžnici zdolali.

Vyskytná - Muži 3:3 (0:0), branky: 2 x Kopečný David, dedera Tomáš, sestava: Novotný Filip, Tesař Michal, Soukup Aleš, Neuber Petr, Šatara Vojta, Lisý Ondra, Kopečný David, Vávra Pepa, Valeš Míra (Šatara Milan), Brýna David, Dedera Tomáš

Ve Vyskytné nás přivítal déšť, který se od úvodních minut měnil ve sněžení, a nakonec z něho byla pěkná chumelenice. V první půlce jsme byli lepší, ale své šance jsme neproměnili. V druhém poločase se počasí vyřádilo a hra byla spíše o štěstí, než o umu. Domácí vstřelili branku, nám se vzápětí podařilo otočit až na 1:3 a mysleli jsme, že povezeme tři body, domácí však šťastně srovnali a každý měl po bodu. Terén byl na hranici regulérnosti a tak může být rádi za bod.

 

Dorost – Štoky 4:0 (3:0), branky: 35 s 76 min Kořínek M., 6 min Kořínek J., 32 min Měkuta, rozhodčí: Doskočil Pavel, diváci: 20, sestava: Kolář V. (46 min Novotný T.), Mach J., Pavlíček M., Kořínek J., Malý L., Kolář O. (46 min Švarc D.), Rušil M., Kořínek M., Pavlíček T., Měkuta R. (71 min Cajz V.), Omasta J..

Dorostenci dohrávali ve čtvrtek odložené kolo, o výsledku rozhodli  již v první půlce a jasně soupeře přehráli.

Přibyslav - Dorost 4:0 (3:0).

Po čtvrteční výhře odjížděl dorost k dalšímu utkání do Přibyslavi. Počasí se nevyvedlo hráči bojovali se špatným terénem, nakonec podlehli soupeři 4:0.

 

St. žáci – Věžnice 3:4 (2:1), branky: Malý, Hřebecký T., Hanzálek V..

Starší žáci nakonec skončili bez bodu. Po slibné remízové půlce nakonec podlehli Věžnici a jediný gól.

 

Ml. žáci – Věžnice 8:1 (4:1), branky: 3 x Novotný F., 2 x Koudelka, Soukupová, Severa, Ort.

Mladší žáci opět bodovali jasným výsledkem.



Naši sponzoři


Krajský fotbalový svaz

Okresní fotbalový svaz


  >>ROZPIS ZÁPASŮ<<


Počasí v Počátkách


TOPlist